Lilypie - Pregnancy

Monday, 5 November 2012

Peplum

Salam semua,

Harini nak cerita sikit trend baju zaman sekarang, org kata memang tengah 'in' skang, Peplum. Ada blouse, baju kurung, jubah, skirt, semua pattern peplum sekarang. pants je kot takde.

Aku pun rasa mcm tertarik jugak dengan pattern peplum ni. Ada beli selai maxi dress peplum dari poplook, material lycra & free size, murah je RM76.00. Tapi bila sampai, memang tak sesuai dengan aku yg comel ni. Labuh dan besar. Jadi aku jual balik. Mujur aku ramai kawan FB yg minat poplook ni, senang la nak jual.

 Baru ni ada aku order peplum blouse dari kznabihah, ada saiz yg boleh dipilih, jadi harap2 muat la untuk aku ni. tapi aku pun dah tak ingat pattern apa aku pilih, tunggu je lah sampai nanti.

 Butik KZnabihah
Price RM65+

Kalo tengok pattern baju kurung pun cantik2, saja je lah survey kot2 leh buat pakai masa adik ipar nak bertunang ujung tahun ni.. eh!aku lak over order2 baju ;p

 Butik Adamell
Price RM239+

Price RM200+

 Butik Zawara
Price RM99.00

Moddy
Price RM49.00

Kalo ada yg berminat, lehla search kat google tu, banyak pilihan dengan banyak harga ;)


 Photobucket

4 comments :

  1. tak reti nak search baju online. huhu.

    ReplyDelete
  2. Salam..Jemput view n follow di http://rinoalytionista.blogspot.com/ boleh tengok koleksi Peplum Blouse pada harga serendah RM45 sahaja..TQ

    ReplyDelete
  3. Salam..Jemput view n follow di http://rinoalytionista.blogspot.com/ boleh tengok koleksi Peplum Blouse pada harga serendah RM45 sahaja..TQ

    ReplyDelete
  4. sila layari jahitandankemahiran.blogspot.com untuk baju peplum

    ReplyDelete

Sweet Family

Sweet Family
Aqil Haziq* Abah* Ibu* Adham Hafiy

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik